Friday, 11 March 2011

hujung minggu yang sepi

malam nie ak hanya berdua dengan roomate ku dalam bilik.. seorang lagi roomate ku balik... sunyii je malam nie,, x taw nak buat kerja apa..bila di pikir-pikir banyak gler kerja yang perlu diselesaikan,dahla minggu depan semua kerja kena submit, drawing la tutrial n report,... bnyk sangat.. tapi malam nie x taw nk start kerja yang mana dlu. ak ase dalam banyak-banyak kerja yang perlu start ialah tidooo...... huhu
 arinie letih  sangat coz petang x die keluar dengan kawan-kawan,. banyak jugak la duit habis tue.... beli baju untuk my nephew boleh la tahan n beli present untuk my mum sempena befday pada haribulan 9 mac.... huhu dah lama lepas,,.. ala bab kata orang hati itu biar ikhlas bila bagi, x kira tarikh pun x pe..... HEPY BEFDAY UMIE tersayang...........

Saturday, 19 February 2011

jom relex mendgr music........

saya suka dengan kehidupan saya......:-) walaupun banyak masalah saya hadapi,saya tetap tenang.. hihi
harini saya baru ade blog., kawan roomate saya ajar.. garang gler dieorang ajar ak...... pehhh.. seram bangat deng,,.  nasib baik cepat dapat tangkap... hiihi....
semalam saya pergi family day, boleh la tahan tak de la boring sangat untuk suka-suka.... harinie hujung minggu,jom relex sekejap.,.. ingat petang nanty nak keluar dengan kawan-kawan... jalan-jalan je ..

hYe...:-)

mALam YAng sePi.......